Veelgestelde vragen kopie

Veelgestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Leerlingenmateriaal

Waarom zijn bananen krom accordion-plus accordion-minus

Een derde deel van onze ecologische voetafdruk wordt bepaald door wat we dagelijks eten. Die food-print biedt daarom kansen om de wereld elke dag een beetje beter te eten.
Wat is duurzamer eten? In deze lesbrief onderscheiden we 8 kenmerken. Op de kenniskaart staan ze op een rijtje, het meest impactvolle bovenaan: meer plantaardig en minder dierlijk eten. Via opdrachten onderzoeken leerlingen ook de duurzaamheid van hun boodschappen en van de kantine op school.

 
Nog een titel van een vraag accordion-plus accordion-minus

Een derde deel van onze ecologische voetafdruk wordt bepaald door wat we dagelijks eten. Die food-print biedt daarom kansen om de wereld elke dag een beetje beter te eten.
Wat is duurzamer eten? In deze lesbrief onderscheiden we 8 kenmerken. Op de kenniskaart staan ze op een rijtje, het meest impactvolle bovenaan: meer plantaardig en minder dierlijk eten. Via opdrachten onderzoeken leerlingen ook de duurzaamheid van hun boodschappen en van de kantine op school.

 
Nog een titel van een vraag accordion-plus accordion-minus

Een derde deel van onze ecologische voetafdruk wordt bepaald door wat we dagelijks eten. Die food-print biedt daarom kansen om de wereld elke dag een beetje beter te eten.
Wat is duurzamer eten? In deze lesbrief onderscheiden we 8 kenmerken. Op de kenniskaart staan ze op een rijtje, het meest impactvolle bovenaan: meer plantaardig en minder dierlijk eten. Via opdrachten onderzoeken leerlingen ook de duurzaamheid van hun boodschappen en van de kantine op school.

 

Voor docenten

Waarom zijn bananen krom accordion-plus accordion-minus

Een derde deel van onze ecologische voetafdruk wordt bepaald door wat we dagelijks eten. Die food-print biedt daarom kansen om de wereld elke dag een beetje beter te eten.
Wat is duurzamer eten? In deze lesbrief onderscheiden we 8 kenmerken. Op de kenniskaart staan ze op een rijtje, het meest impactvolle bovenaan: meer plantaardig en minder dierlijk eten. Via opdrachten onderzoeken leerlingen ook de duurzaamheid van hun boodschappen en van de kantine op school.

 
Nog een titel van een vraag accordion-plus accordion-minus

Een derde deel van onze ecologische voetafdruk wordt bepaald door wat we dagelijks eten. Die food-print biedt daarom kansen om de wereld elke dag een beetje beter te eten.
Wat is duurzamer eten? In deze lesbrief onderscheiden we 8 kenmerken. Op de kenniskaart staan ze op een rijtje, het meest impactvolle bovenaan: meer plantaardig en minder dierlijk eten. Via opdrachten onderzoeken leerlingen ook de duurzaamheid van hun boodschappen en van de kantine op school.

 
Nog een titel van een vraag accordion-plus accordion-minus

Een derde deel van onze ecologische voetafdruk wordt bepaald door wat we dagelijks eten. Die food-print biedt daarom kansen om de wereld elke dag een beetje beter te eten.
Wat is duurzamer eten? In deze lesbrief onderscheiden we 8 kenmerken. Op de kenniskaart staan ze op een rijtje, het meest impactvolle bovenaan: meer plantaardig en minder dierlijk eten. Via opdrachten onderzoeken leerlingen ook de duurzaamheid van hun boodschappen en van de kantine op school.

 
Nog een titel van een vraag accordion-plus accordion-minus

Een derde deel van onze ecologische voetafdruk wordt bepaald door wat we dagelijks eten. Die food-print biedt daarom kansen om de wereld elke dag een beetje beter te eten.
Wat is duurzamer eten? In deze lesbrief onderscheiden we 8 kenmerken. Op de kenniskaart staan ze op een rijtje, het meest impactvolle bovenaan: meer plantaardig en minder dierlijk eten. Via opdrachten onderzoeken leerlingen ook de duurzaamheid van hun boodschappen en van de kantine op school.

 

Bestellen

Waarom zijn bananen krom accordion-plus accordion-minus

Een derde deel van onze ecologische voetafdruk wordt bepaald door wat we dagelijks eten. Die food-print biedt daarom kansen om de wereld elke dag een beetje beter te eten.
Wat is duurzamer eten? In deze lesbrief onderscheiden we 8 kenmerken. Op de kenniskaart staan ze op een rijtje, het meest impactvolle bovenaan: meer plantaardig en minder dierlijk eten. Via opdrachten onderzoeken leerlingen ook de duurzaamheid van hun boodschappen en van de kantine op school.

 
Nog een titel van een vraag accordion-plus accordion-minus

Een derde deel van onze ecologische voetafdruk wordt bepaald door wat we dagelijks eten. Die food-print biedt daarom kansen om de wereld elke dag een beetje beter te eten.
Wat is duurzamer eten? In deze lesbrief onderscheiden we 8 kenmerken. Op de kenniskaart staan ze op een rijtje, het meest impactvolle bovenaan: meer plantaardig en minder dierlijk eten. Via opdrachten onderzoeken leerlingen ook de duurzaamheid van hun boodschappen en van de kantine op school.

 
Nog een titel van een vraag accordion-plus accordion-minus

Een derde deel van onze ecologische voetafdruk wordt bepaald door wat we dagelijks eten. Die food-print biedt daarom kansen om de wereld elke dag een beetje beter te eten.
Wat is duurzamer eten? In deze lesbrief onderscheiden we 8 kenmerken. Op de kenniskaart staan ze op een rijtje, het meest impactvolle bovenaan: meer plantaardig en minder dierlijk eten. Via opdrachten onderzoeken leerlingen ook de duurzaamheid van hun boodschappen en van de kantine op school.

 
Nog een titel van een vraag accordion-plus accordion-minus

Een derde deel van onze ecologische voetafdruk wordt bepaald door wat we dagelijks eten. Die food-print biedt daarom kansen om de wereld elke dag een beetje beter te eten.
Wat is duurzamer eten? In deze lesbrief onderscheiden we 8 kenmerken. Op de kenniskaart staan ze op een rijtje, het meest impactvolle bovenaan: meer plantaardig en minder dierlijk eten. Via opdrachten onderzoeken leerlingen ook de duurzaamheid van hun boodschappen en van de kantine op school.

 
Scroll up