archiefCongresje

Congresje

Wat een fantastisch mooi congresje was dat op 11 mei in Zwolle. Dank u wel meneer Terlouw voor uw hartverwarmende bijdrage aan ons crowdfunding congres, met de oproep om de keiharde noodzaak voor duurzame verandering onder ogen te zien. Want als we weten wat er speelt, en als we willen, dan kunnen we als mensen zoveel bereiken. Binnen de draagkracht van de aarde, die we te leen hebben van onze kinderen.

De ‘levende lessen’ van IkCircleer laten zien hoe leuk het kan zijn om te doen wat de situatie vraagt. Dank Peter Smith voor die wederom prachtige presentatie. En dank voor 9-jarige Timo, die de ‘vlinderslag’-prijs ontving voor zijn actie om plastic soep te voorkomen.

Dank gedeputeerde Annemieke Traag van Provincie Overijssel, voor de wijze waarop u de crowdfunding van IkCircleer meteen met woord en daad versterkte. Dank natuurlijk ook voor Windesheim voor de fijne samenwerking en het ‘hosten’ van het event. Dank voor Urgenda voor het ter plekke plaatsen van de ‘klimaatwand’, die zichtbaar maakt met quotes en portretten van vele wetenschappers, CEO’s, kunstenaars, jongeren, boeren, politici, dat de zorg voor kwaliteit van leven op 1 aarde door zoveel mensen wordt gedeeld. En ‘last but not least’ heel veel dank voor al die fijne mensen in de zaal, die de moeite nemen om IKcircuLEER in een missie te versterken. Dankzij die super support maken we meer duurzaam onderwijs in de praktijk makkelijk en aantrekkelijk.

Help jij ons mee om vmbo-lessen voor een duurzame en circulaire economie te realiseren? Of wil je weten waarom dat zinvol is? Kijk bij lovetofund.com/projecten/ikcirculeer Dank voor jouw steun!

Scroll up